Downtown Camper

Att ta sig tid och spendera ett dygn tillsammans med bara ett av sina barn är så otroligt mysigt. Jag brukar göra det med jämna mellanrum.

Jag älskar det. Att få skämma bort , fokusera och bara hänga ett helt dygn utan några andra förpliktelser är helt magiskt. Varje gång tänker jag att jag borde göra det oftare.

Tanken var att vi skulle köra en shoppingrunda men då vi både är rätt ointresserade av det så övergick det ganska snabbt till ett fikastopp på Scandic Haymarket vid Hötorget. Efter det checkade vi in på Scandic hotells nya stjärnskott Downtown Camper.

För att vara ett Scandic hotell så var det klart över förväntan. Stilrent och snyggt.

Vid hissarna fanns ett modernt pingisbord för den som gillar att spela och nere vid huvudentrén finns en gammal fotoautomat. En sån där som man förr i tiden använda för att ta bilder till körkortet, id-kortet eller till passet.

Självklart var vi tvungna att testa den. Hur kul är det inte att spara dessa bilder som ett minne.

Rasmus min sons önskemål var att äta indiskt till middag. Efter att ha googlat lite så hittade jag bre recensioner på Soft Corner som ligger på Södermalm.

Absolut inte det charmigaste stället, helt ärligt var jag på väg att vända i dörren. Det kändes väldigt enkelt och rätt slitet. Personalen är inte heller den mest välkommande.

Men maten var helt fantastiskt. Det är nog den bästa indiska maten jag har ätit. Bra val av Rasmus.

Kunde inte låta bli att fotografera badrummet. Rött med guld och lite udda takmålning.

Efter middagen såg vi en bio och efter det rörde vi oss mot hotellet. Delar av Stockholm är rätt fint när man promenerar.

Nu med Corona och man inte bott så mycket på hotell så måste jag ända säga att det är rätt mysigt med en lång god hotellfrukost. När man bara kan sätta sig, behöver inte plocka fram något och det finns allt du kan tänka dig vilja ha.

Frågar man Rasmus var nog höjdpunkten att grädda egna våfflor.

Miljön är helt okej och över lag trevligare än Scandic brukar vara. För den som vill inta en middag på hotellet så verkar det även finnas ett litet utbud av viner.

Nyfiken på andra hotell i Stockholm, läs om The Winery hotel som ligger i Solna.