The Winery Hotel

I Solna ligger ett hotell som heter ”The Winery hotel”. Många har lagt märke till hotellet på grund av byggnadens arkitektur. När du passerar E4:an så är det inte svårt att inte lägga märke till hotellet. Högst upp på byggnaden finns en utstickande del som är en vin och takbar. Vinet som serverar i takbaren kommer från hotellets egna vineri.

Hotellet är lättillgänglig då det ligger precis vid E4:an. Väl uppe på ”The Winery Hotel” takterrass har man en fin utsikt över stora delar av Solna.

På takterrassen finns en uppvärmd pool där även barn får vistas under visa klockslag. Det finns ett antal bekväma sittgrupper med bästa solläget vid fint väder.

Hotellrummen är trevligt inredda och har sköna sängar. Känslan är att det är rent och fräscht.

Maten som serveras i restaurangen håller en helt okej nivå men inte mycket mer än så. Miljön är modern och rätt trevlig. För att utge sig för att vara ett vinhotell hade jag förväntat mig ett bättre val av husets röda.

Frukosten hade ett normalt utbud, varken mer eller mindre.

Det allmänna utrymmena är trevligt inredda.

Totalintrycket av ”The Winery Hotel” är ett stilrent hotell med snygg inredning, men hotellet skulle vinna mycket på att sätta en bättre touche på maten och lyxa till frukosten med det där lilla extra.

För den som är intresserad av viner och vill lära sig mer finns det möjlighet att följa med på hela resan från den nyplockade druvan till färdigställandet av ett vin. Anmäl dig i förväg och följ med på en guidad tur i vineriet där man provsmaka deras egna vin, Winery Red.

Tack familjen för ett mysigt dygn tillsammans.