Trosa stadshotell

Bor man bor i Stockholm eller i närheten och vill komma hemifrån så kan jag rekommendera Trosa som är ett perfekt resmål. Det flesta besöker Trosa på sommaren, men hösten har också sin charm. Vi tog in ett dygn på Trosa stadshotell som jag varmt kan rekommendera.

När man kliver inför dörrarna till Trosa Stadshotell välkommans man av en härlig värmande brasa och vid baren finns en fin samling av smakfulla viner.

Hotellrummen är helt okej men man har inte lyckas med att sätta den där sista touchen för att hitta den riktiga lyxiga och mysiga känslan. Med ganska enkla medel skulle hotellet kunna höja nivån några steg.

Spaavdelningen har allt man kan önska sig. När vi var där fick man boka en fast tid när man skulle ner till spaavdelningen för att minimera antalet människor. Smart så man slipper tränga. Vi valde en ganska sen tid vilket visade sig vara smart för vi fick nästan hela spaavdelningen för oss själva.

På spaavdelningen finns det en hyfsat stor varm inomhus jacuzzi.

För den som gillar att basta så finns det både torrbastu och ångbastun. Så skönt, första bastar man riktigt länge och sedan dra i snöret och häller en hink med iskallt vatten över sig.

Men det bästa av allt var aromarummet där total tystnad råder. Att bara sitta där på en varm behaglig stenbänk, koppla av och filosofera om livet.

Vill man så finns det möjlighet att bara koppla av och ta en tupplur.

Självaste Trosa är rätt charmigt, ta en sväng på stan och promenera gärna längst kanalen.

När vi var där hade vi bokat ett weekendpaket. I priset ingick det en 4-rätters middag och gillar man god mat så kommer man garanterat bli nöjd över maten som serveras på Trosa Stadshotell.

Generellt ger det allmänna ytor ger ett trevligt intryck på Trosa Stadshotell.

Frukosten var helt okej men inte mycket mer än så. Här finns det helt klart förbättringspotential.

Slutsummering, för den som bara vill koppla av ett dygn och äta god mat så kan vi varmt rekommendera Trosa Stadshotell.