Solna – The Winery Hotel

I Solna ligger ”The Winery hotel” som väcker uppmärksamhet på grund av sin arkitektur. När du passerar E4:an med bil så är det inte svårt att förstå vad jag menar. Högst upp på byggnaden finns en utstickande del som är en vin och takbar. Vinet som serverar där kommer från hotellets egna vineri.

Hotellet ligger lättillgänglig precis vid E4:an och uppe från takterrassen har man en ganska fin utsikt över stora delar av Solna.

Takterrassen bjuder på en uppvärmd pool där även barn får vistas under visa klockslag. Det finns ett antal bekväma sittgrupper med perfekt solläge vid fint väder.

Rummen på The Winery Hotel är trevligt inredda med sköna sängar. Rent och snyggt.

Maten är helt okej men inte mer än så. Restaurangmiljön är modern och rätt trevlig. För att utge sig för att vara ett vinhotell hade jag förväntat mig ett bättre val av husets röda vin.

Frukosten håller ett normalt utbud, varken mer eller mindre.

Det allmänna utrymmena är trevligt inredda.

Totalintrycket, ett snyggt hotell med snygg inredning men skulle vinna mycket på att sätta en ännu bättre touche på maten och lyxa till frukosten med det där lilla extra.

För den som är intresserad finns det möjlighet att följa med på hela resan från den nyplockade druvan till ett färdigt vin. Anmäl dig i så fall till en guidad tur i Vineriet och provsmaka deras egna vin, Winery Red.

Tackar familjen för ett mysigt dygn tillsammans.

Nyfiken på nya resmål eller nya recensioner följ bloggen och vårt Instagram konto @reseäventyr.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s