Mysiga Trosa Stadshotell

Om man bor i Stockholm och vill komma hemifrån, men inte resa för långt bort kan jag rekommendera Trosa som är ett perfekt resmål. Många besöker Trosa på sommaren vilket jag kan förstå, men hösten har också sin charm. Vi valde att ta in ett dygn på Trosa stadshotell som vi varmt kan rekommendera.

Trosa Stadshotell har en välkommande atmosfär med en härlig värmande brasa som möter en vid entrén och vid baren finns en fin samling av goda viner.

Rummen är helt okej men man har inte lyckas med att sätta den där sista touchen för att hitta den riktiga mysfaktorn. Här skulle hotellet ganska lätt kunna höja nivån med några enkla medel och få till lite mer lyxig känsla över rummen.

Spaavdelningen har allt man kan önska sig. När vi var där fick man boka en fast tid när man skulle ner till spaavdelningen för att det inte skulle bli förmycket folk samtidigt på grund av Corona. Det var helt perfekt. Vi tog en sen tid och fick nästan hela spaavdelningen för oss själva.

På spaavdelningen finns det en hyfsat stor varm inomhus jacuzzi.

Det finns både torrbastu och ångbastun. Så skönt att basta riktigt länge och sedan dra i snöret och hälla en hink med iskallt vatten över sig.

Men det bästa av allt var nästan aromarummet där total tystnad råder och man sitter på en varm behaglig stenbänk. Där satt vi länge och samtalade om livet eftersom vi var själva.

Det finns även möjlighet att bara koppla av och ta en tupplur för den som önskar.

Trosa är charmigt, missa inte att gå ut på stan och ta en promenad längst kanalen.

I det weekendpaket som vi hade bokat ingick det en 4-rätters middag och gillar man god mat så kommer man garanterat bli nöjd över maten som serveras på Trosa Stadshotell.

Det allmänna ytor ger ett trevligt intryck.

Frukosten var okej men inte så mycket mer.

För den som bara vill koppla av ett dygn, äta god mat och promenera runt i mysiga Trosa så kan jag varmt rekommendera en natt på Trosa stadshotell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s